menu close

Over mij.

Mijn naam is Joost van der Schee. In 2007 heb ik Usecue BV opgericht. Samen met mijn collega’s en klanten ontwikkel ik websites en webapplicaties, waarbij de focus ligt op efficiëntie en kwaliteit in het ontwerp- en ontwikkelproces. Usecue is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerkoplossingen en werkt voornamelijk voor reclamebureau’s en grafisch vormgevers.

Ik heb industrieel ontwerpen gestudeerd aan de TUDelft en heb daarom een analytische kijk op het ontwerpproces en de mens-computer interactie.

Ik ben Linux fan, maar ben ik ook groot fan van CloudCannon, een online CMS systeem. CloudCannon heeft mij opgenomen op zijn ‘experts page’. Ik heb jekyllcodex.org ontwikkeld en ik heb meer dan 450 duizend mensen bereikt met antwoorden op Jekyll-gerelateerde vragen op Stack Overflow. Naast Jekyll/CloudCannon websites ontwikkel ik o.a. WordPress-, Issuu-, MailChimp- en Shopify oplossingen. Tenslotte heb ik ook een eigen platform ontwikkeld voor het produceren van online magazines, genaamd ‘Without Coding’.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij kwaliteit tegen een scherpe prijs? Neem dan contact op! Ik vertel je graag wat ik voor je kan betekenen.

Usecue  web development
menumenu closeclose
Usecue  web development